Hem » Artiklar & Nyheter » Shoppingresa till New York - Lansering av ny stadsportal

Shoppingresa till New York - Lansering av ny stadsportal

Vi tänkte passa på att berätta att vi nu har lanserat en ny stadsportal om just New York för alla er som älskar USA och dess kulturvariation. Vi har jobbat mycket övertid de senaste månaderna för att kunna släppa NewYorkPortalen så snabbt som möjligt och nu äntligen släpper vi hemsidan som är fullspäckad med information om New York.

Sidan vi pratar om är så klart New York Portalen.se

Allt från sevärdheter till studiopublik finns att hitta på webbplatsen, vi har försökt bredda våran syn på vad våra besökare kan tänkas vilja veta inför en resa. Vissa personer åker dit för att shoppa på New Yorks modedistrikt medans andra åker i väg för att njuta av trevliga kvällar på jazzklubbar eller varför inte flyga helikopter över New York?

Vi har även lagt ner mycket tid på att inkludera viktig information man bör veta innan man åker så som ansöka om inresetillstånd vilket är ett måste i dag. Regler kring alkohol / åldersgräns samt New York rabattkort är några av de artiklar som finns på hemsidan. Du ska inte behöva gå in på någon annan hemsida för att ta reda på vilken information man bör känna till.

Ett stort utbud av hotell har vi även lagt till där vi har valt ut vilka hotell vi rekommenderar samt möjligheten till att kunna sök på hotell nära t.ex. en speciell sevärdhet du vill bo nära. Dock är denna funktion fortfarande under utveckling och vi vill förbättra den ytterligare så det underlättar för dig som söker informationen.

Nu hoppas vi att du som önskar hitta mer information om just New York att denna hemsida kan hjälpa dig så mycket som möjligt inför din resa. Har du synpunkter eller bra idéer på innehåll så önskar vi att du kontaktar oss! inget kan vara perfekt.


Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 
Relaterade Artiklar

Shoppingresa till New York - Lansering av ny stadsportal

Juni 11, 2013

Paris - Tips på kända hotell

November 7, 2010

Paris - Kända Boulevarder

Februari 20, 2010

Weekend i Paris

Februari 20, 2010