Hem » Hotell i Paris » Brebant Hotel

Brebant Hotel

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

32 Boulevard Poissonniere, Paris, 75009 Frankrike

Gästernas betyg: 6.4/10

Brebant Hotel i Paris är ett centralt beläget hotell där 121 olika typer av gästrum är utspridda på sex våningsplan. Hotellet ger en lyxig känsla och här erbjuds gästerna en mycket god service.

Receptionen är öppen dygnet runt och den vänliga personalen talar flera språk. Här finns även portierer och piccolo-tjänster samt bilparkering. I receptionen finns även en concierge-tjänst där man kan få hjälp med saker som konsertbiljetter och restaurangbokningar. Valutaväxling och kemtvätt är andra tjänster som erbjuds. I den trevliga lobbyn finns kostnadsfria dagstidningar och tillgång till trådlöst nätverk.

Hotellets gästrum är fräscha och rymliga. Här allergitestas alla sängkläder och handdukar för att passa alla. Varje rum har öppningsbara fönster även fast det finns luftkonditionering och klimatreglering. Rummen är även fyllda med bekvämligheter såsom alarmklocka, direkttelefon, TV, minibar och värdeskåp. I de lyxiga badrummen finns det kostnadsfria hygienartiklar, badrockar och tofflor samt hårtorkar.

Brebant Hotel är ett lyxigt hotell som erbjuder en mycket god service samtidigt som det erbjuder en familjär atmosfär. Perfekt för den affärsresande som erbjuds mycket god business-service.


Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Shoppingresa till New York - Lansering av ny stadsportal
Juni 11, 2013
Paris - Tips på kända hotell
November 7, 2010
Paris - Kända Boulevarder
Februari 20, 2010
Weekend i Paris
Februari 20, 2010