Hem » Hotell i Paris » Hotel Regina Opera

Hotel Regina Opera

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

11, Bis Rue De Mazagram, Paris, 75010 Frankrike

Gästernas betyg: 6.4/10

Hotell Regina Opera är ett trestjärnigt hotell beläget i Paris i närheten av Paris Bourse och inom promenadavstånd från Louvren. I närheten finns det gott om restauranger och barer. Det är även nära till metrostationen och enkelt att ta sig runt i hela staden med Regina Opera som utgångspunkt.

Hotellet är charmigt och receptionen är öppen dygnet runt med flerspråkig personal. Här erbjuds gästerna även en mängd tjänster såsom exempelvis kemtvätt och valutaväxling. Hotellet är luftkonditionerat och det finns hiss.

Rummen är rymliga och har kabel-TV och luftkonditionering. Det finns även klimatreglering genom vilken man kan anpassa både temperatur och luftfuktighet. På rummen finns det även kassaskåp och kostnadsfri tillgång till trådlöst nätverk för den som reser med en bärbar dator. Rummen är utrustade med telefoner som även har telefonsvarare. Badrummen är fräscha och utrustade med badkar, dusch och hårtork. Hotellet har ingen tillgång till eget garage varför parkeringsmöjligheterna inte är optimala.


Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Shoppingresa till New York - Lansering av ny stadsportal
Juni 11, 2013
Paris - Tips på kända hotell
November 7, 2010
Paris - Kända Boulevarder
Februari 20, 2010
Weekend i Paris
Februari 20, 2010